EASTER FETISH MEETING 2021

Exposanteninformatie

Tentoonstellingsconcept

Door de goede ressencies van de 3 zelf georganiseerde exposanten in 2019 heeft het Orga-team besloten om ook dit jaar weer een „beurs“ te organiseren op het gebied van fetisj-apparatuur (latex, leer, zwepen, staal, korset, vinyl, bondage etc etc). Wij zien dit ook als het bevorderen van de aantrekkelijkheid van het evenement als geheel, en een bijkomend hoogtepunt van ons evenement.

Ons exposanten concept voor deze beurs heeft tot doel een aantrekkelijke financiële basis te creëren, vooral voor kleinere en zeer kleine beurs deelnemers (Etsy & Co.) in de fetisj-omgeving, waarop zij hun producten kunnen presenteren en toegankelijk maken voor een groter publiek zonder tussenkomst van een organisator. Dit alles in een tijdsbestek waarin ze nog steeds profiteren van het evenement zelf.

Het Orga team wil geen professionele beursexposant zijn in de klassieke zin van het woord, die zich met alles bezighoudt. Als een privé-team hebben we noch de mogelijkheden, noch de financiële middelen of vrije tijd daarvoor. Wij coördineren enkel het contact met het hotel zonder enige financiële participatie, en blijven optreden als contactpersoon.

Ons concept ziet er in detail zo uit:

 • de beurstijden zijn paaszaterdag en paaszondag van 12.00 tot 16 ..18 uur (het kan korter, maar niet veel langer, uiteraard volgen we de wensen van de exposanten als groep, neem dan contact met ons op).
 • Op de 1e verdieping biedt het hotel in totaal 6 verschillende, individueel te boeken kamers (kamers A….F). Voor 2020 zouden we ons in eerste instantie beperken tot de 1ste verdieping, maar extra kamers kunnen worden gehuurd op de 2e verdieping indien nodig.
 • De individuele exposanten zullen zich elk in een eigen groep van 2-4 bedrijven bevinden, waarbij één van de verantwoordelijke bedrijven vervolgens een afzonderlijk contract met het hotel sluit voor de ruimte en de periode van het hotel, zij zullen de kosten zelfstandig onder elkaar verdelen. De ondertekenaar van het contract is verantwoordelijk voor de overname en overhandiging van de betreffende kamer.
 • Het Orga team zorgt voor het vinden van geschikte en interessante exposanten.
 • In de aanloop naar het evenement coördineert het Orga-team met alle exposanten en volgens hun wensen wie met wie op welke dag welke kamer bewoont en wie de contactpersoon zal zijn voor het eigenlijke contract met het hotel. Onze uitstekende adviseur hiervoor is Andrea Schumann (6imSinn), zelf een ervaren exposant. Gebruik ons contactformulier, als u geïnteresseerd bent, nemen wij contact met u op.
 • De duur van de reservatie (1 of 2 dagen) zal door elke exposant op voorhand bepaald worden, gelieve onze coördinator op de hoogte te brengen.
 • Het bezoek aan de beurs is gratis voor alle bezoekers en inwoners van het hotel.
 • Prijzen (alle overeengekomen met het hotel, er zijn geen andere verborgen kosten):

– Kamers A, B, E en F á € 200,00 per kamer en dag (38 tot 52m²).

– Kamer C á € 400,00 per kamer en per dag (ca. 100m²).

– Kamer D á € 300,00 per kamer en dag (ca. 80m²)

 • Voorwaarden:

– De contracten moeten uiterlijk twee weken voor het evenement worden afgesloten en moeten vooraf of direct ter plaatse worden betaald voordat een sleutel wordt overhandigd.

– Er zijn geen vaste tijden voor de montage en demontage, gelieve met de anderen te overleggen, uiteraard zijn er ook geen contractuele boetes voor vertragingen, enz. – Er zijn geen kosten voor een eindschoonmaak. Indien de exposantengroep zijn kamer schoon of in dezelfde staat terugstuurt als bij de overname, zal het hotel geen extra kosten in rekening brengen. In het andere geval gelden de voorwaarden van het desbetreffende individuele kamergebruikscontract tussen het hotel en de exposant die het contract ondertekent.

– De kamerprijzen zijn, zoals vereist, inclusief tafels en stoelen, maar zonder extra dekkingen van het hotel, met uitzondering van die welke reeds permanent op de kamer zijn geïnstalleerd.

Aanwijzing voor exposanten: Voor 2021 verwachten wij ca. 450-550 hotelbezoekers op zaterdagmiddag en ca. 350-450 op zondag. Geef aan het organisatieteam door als u een overnachting in het hotel nodig heeft, dan hebben wij tot 1 maart 2021 een aantal een- en tweepersoonskamers in het hotel.

actueel exposantenplan

De volgende exposanten hebben ook interesse getoond voor 2021

 • 6imSinn
  (Latex mode van Glanzglück en Raction, latex korset en maskers van JazzyFashion, schoenen van Pleaser van 35 tot 47, lederen tuigje en accessoires, mogelijk stimulerende huidige producten)
 • Rosengarn – Latexdesign by Karin Plum (Collektion Latex-Street-Style)
 • Fantastic Rubber (catsuits, korsetten, heupboosters)