Zum Inhalt springen

EASTER FETISH MEETING 2022

FAQ

Attentie, wijzigingen zijn nog mogelijk, wij zullen u in nieuws informeren.

 • Ons streven: Het behoud van een paas evenement voor Kinks …. terug naar de wortels …. geniet van ieders fetisj onder gelijkgestemden, uit de gemeenschap voor de gemeenschap …
 • Het hotel: Het hotel stelt zijn kamers exclusief ter beschikking van donderdagmiddag tot dinsdagmiddag. Dat wil zeggen dat we “onder elkaar” zijn en tegelijkertijd de verplichting hebben om te laten zien dat we een dergelijke plaats en de traditie daar willen houden. Omdat het hotel inkomsten heeft door de verkoop van kamers en consumptie in de bar en het restaurant zal het bereid zijn om dit evenement voort te zetten of zelfs te herbouwen als dat nodig is, wat in 2019 goed heeft gewerkt. Maar ook de openstelling en de werknemers op feestdagen moeten deze keer vanuit zakelijk oogpunt hun vruchten afwerpen.
 • Van-tot-evenement 2022: van vrijdag 2022-04-15 2.p.m. tot maandag 2022-04-18 3.p.m.
 • Vanaf wanneer kunt u zich in fetisjkledij vertonen? wegens de paardenbeurs die voorafgaat, vanaf donderdag 2022-04-14 in de namiddag, wanneer de laatste gasten van dit evenement vertrokken zijn.
 • Voor wie is het evenement geschikt? Wij wijzen u erop dat een leeftijd van 18 jaar of ouder is verreist voor alle personen.
 • Hoe lang moet ik blijven? Dit is optioneel voor iedereen, 1, 2, 3, 4, 5 nachten, afhankelijk van hoe lang je ervan wilt genieten.
 • Kan ik het evenement bezoeken zonder overnachting? Is waarschijnlijk in 2022 weer algemeen (d.w.z. vanaf een leeftijd van 18 jaar) mogelijk, op het gebied van de bar en het restaurant, zijn omkleedfaciliteiten beschikbaar. Een dagticket voor het zwembad en de sauna kan aan de receptie gekocht worden voor dagjesmensen van buitenaf voor € 20,00. Uit billijkheidsoverwegingen willen wij geen uitzonderingen zien op de overnachtingen en het verblijf in het hotel. Wij vragen u om te consumeren in de bar en het restaurant.
 • Zijn de bar en het restaurant voor iedereen toegankelijk? Ja, dat zijn ze. De keuken is open tot 21.00 uur, de bar wordt zelfs verlengd tot 02.00 uur ‘s morgens, als er nog animo is. Het team achter de bar is op de hoogte.
 • Openingstijden zwembad/sauna: Geopend van 06:30 tot 21:30 uur, zo ook de sauna. Geen drankjes. Geen toezicht. Geen feest in de kamers. Geen straatkleding. Gelieve niet het zwembadgedeelte te betreden via de heg tussen het zwembadterras en het bistro terras!
 • Kan ik in het openbaar spelen? Dat is mogelijk in het restaurant en de bar. Het hotel verwacht een gematigde sfeer en heeft het laatste woord. Pijnlijke of extreme spelletjes (bijv. elektriciteit, etc.) zijn niet gewenst door het hotel in het openbaar. Er komt een aparte ruimte voor het opstellen van speeltoestellen, de “speelkamer”, die ons € 200 per dag kost. Hier willen wij u vragen om het nodige geld in te zamelen door middel van sponsoring of onze fondsenwervingsactie. Deze zaal kan echter ook gesponsord worden door één of meerdere fabrikanten in de zin van “praktisch plezier met xyz”, neem dan contact op met het Orga team.
 • Komt er een programma in het hotel? Er is geen officieel programma, maar er zal een dagprogramma zijn met een aantal hoogtepunten, die ook zichtbaar zullen worden weergegeven in het hotel.
 • Komt er een muziekevenement? Ook dit jaar zullen we op zoek gaan naar een DJ met een systeem op privé-niveau. Mocht een van u iemand weten, dan kijken we er naar uit om in contact met hem/haar te komen, hij/zij zou “zijn/haar systeem” kort moeten bespreken met het hotel.
 • Komen er fotografen? Ja, er zullen waarschijnlijk zelfs meerdere fotografen aanwezig zijn, via onze fotograafenservice is de een of de ander zeker bereid om met groentjes of nieuwelingen te fotograferen.
 • Regels voor het fotograferen: Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat voor foto’s die gepubliceerd worden, de toestemming van alle personen om daar erkend te worden vooraf verkregen moet worden, vragen wij de privacy van iedereen serieus te nemen. Er zijn uitzonderingen waarbij, gezien de aard van de foto, iedereen ervan uit moet gaan dat de foto niet privé zal blijven (bv. groepsfoto’s). Wij vragen dan de fotografen om dit zelf nog eens aan te geven of dit in de dagelijkse planning te noteren.
 • Zijn er clubs of feesten in Essen of in de omgeving waar je naartoe kunt gaan? Ja, we weten van het feest van René (GFB organisator) op zondagavond in Düsseldorf. We controleren de community platforms een paar weken van te voren, wat er nog meer is, noteer dit als een mogelijkheid op het dagprogramma. Het huidige doel is om ons te concentreren op het hotel.
 • Welke “fetisj” is er? De focus zal waarschijnlijk weer op latex/rubber liggen, maar het evenement is open voor elke fetisj. Dus ook katoenen fetisj zal mogelijk zijn, ook al zal het hopelijk minder uitgesproken zijn. Alleen willen we u vragen om het in de openbare ruimte van het hotel niet naakt rond te lopen.
 • We willen graag optreden, BDSM-meubilair meenemen, DJ zijn of anderszins ondersteuning bieden: We verzamelen alles wat je te bieden hebt en gaan regelmatig om de tafel met de hele organisatie wanneer er vrijwilligers zich aanbieden. Controleer ‚nieuws‘ voor de informatie.
 • Ik ben een exposant, kan ik exposeren? Er is een kleine beurs gepland, zie de exposanteninfopagina.
 • Ik zou sponsoren als ik flyers of iets anders kon tonen. Is dat mogelijk? Het hotel gaat ermee akkoord op voorwaarde dat de restanten worden afgevoerd door de persoon die ze neerlegt.
 • Kan ik siliconenolie gebruiken in het hotel? In het belang van de “kamermeisjes” vragen wij u om af te zien van het gebruik van spray indien mogelijk.
 • Hoe betaal ik voor eten/drinken in het hotel? Als u een creditcard heeft, kunt u deze bij het inchecken gebruiken. In dit geval kunt u alle maaltijden en drankjes op uw kamer reserveren. Anders zal het hotelpersoneel u vragen om dit onmiddellijk (of aan het einde van de avond) cash te voeldoen of met een EC betaalkaart. Als alternatief kunt u ook een vriend of vriendin vragen die zijn creditcard een tweede keer als deposito aanmeld bij de hotel receptie. Aan het einde van het evenement kunt u dan onderling afrekenen met uw vrienden. Goede vrienden kennen uw adres 🙂
 • Wanneer moet ik uitchecken in het hotel? U moet elke dag voor 12 uur ‘s middags uitchecken, behalve op Paasmaandag voor 15.00 uur ‘s middags.
 • Kan ik me als daggast in het hotel omkleden? Ja, de toiletten op de 1e verdieping of de kleedkamers in het zwembad zijn beschikbaar na aankoop van een dagkaart.