EASTER FETISH MEETING 2020

Het hotel


Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook


Boeking info

Het Bredeny Hotel zal exclusief voor ons fetisjisten zijn geopend van 09/04 tot 14/04. Voor deze periode is het niet mogelijk om het hotel via boekingsplatforms zoals booking.com of Trivago te boeken!

 

Er zijn twee manieren om te reserveren: ofwel door een e-mail te sturen naar het hotel op info.essen@hotelbredeney.de (als u geen antwoord krijgt omdat het in de SPAM-filter terecht is gekomen, stuur het dan nogmaals naar reservierung@hotelbredeney.de ) of door te bellen naar +49 201 769 0.

U bent van harte welkom om telefonisch te reserveren, het personeel spreekt prima Engels en is zeer behulpzaam. Bij het reserveren van uw hotelkamers dient u aan te geven dat u deel uitmaakt van het evenement door de "code" "meetingpoint essen" te gebruiken. De kamer wordt alleen betaald als u uitcheckt (contant, EC of creditcard).

 

De kamerprijzen per nacht en type voor 2020 zijn als volgt: (Dit is inclusief ontbijt en toegang tot het zwembad en de wellnessruimte):

  • Eenpersoonskamers zijn € 82,00
  • Tweepersoonskamers zijn € 94,00
  • Deluxe tweepersoonskamers zijn € 112,00 (er zijn geen deluxe kamers meer beschikbaar!)

Het hotel beschikt over een grote parkeerplaats aan de voorzijde, waar u voor € 6,00 per dag uw auto kunt parkeren.

 

Annuleringsvoorwaarden:

  • gratis tot 48 uur voor aanvang van de reserveringsperiode (neem contact op met de reserveringshotline van het hotel)
  • anders wordt 80% van de prijs inclusief ontbijt in rekening gebracht

Het is ook mogelijk om met uw camper te komen. Het is zeer aan te raden om van te voren te reserveren omdat de plaatsen beperkt zijn. Houdt u er rekening mee, dat bij het slapen in uw eigen camper het ontbijt en het zwembad niet bij de prijs zijn inbegrepen.

  • Parkeerkosten zijn € 12,00 per nacht
  • Ontbijt is € 11,00 per dag per persoon (indien gewenst)
  • Toegang tot het zwembad en de wellnessruimte is € 20,00 per dag per persoon (indien gewenst)

Hier vindt u de huidige kamerbezetting.


Hotel informatie

Adres:

Hotel Bredeney Betriebsgesellschaft mbH
Theodor-Althoff-Straße 5
45133 Essen

 

Het hotel heeft een totale capaciteit van 436 gasten in 293 kamers waarvan 7 luxe tweepersoonskamers en 19 kamers waar gerookt mag worden.

 

Het ontbijtbuffet is geopend van 07:30 tot 12:00 uur. Voor zondag en maandag zijn de openingstijden verlengd tot 14.00 uur.

Overdag is de bar geopend vanaf 10.00 uur, waar kleine hapjes en drankjes worden geserveerd. Als het weer het toelaat is er ook een terras beschikbaar voor een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie of een biertje. De bar sluit om 01:00 uur tijdens de duur van dit evenement. Aan de bar is restaurant Le Bisou verbonden. Vrijdag en zaterdag is het restaurant geopend van 12:00-22:30 uur en op zondag en maandag van 14:00-22:30 uur. s Avonds is een reservering aan te bevelen, omdat het snel vol kan lopen.

 

Er is een wellnessruimte met een 18 x 7 meter overdekt zwembad, een stoomcabine en een Finse sauna, evenals een fitnessruimte, die ook gebruikt kan worden voor foto shoots (maar zonder straatschoenen!).

 

De inchecktijd voor alle dagen in het hotel is vanaf 14:00 uur. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend, dus er hoeven geen extra procedures te worden gevolgd in geval van late aankomst. U moet Uitgecheckt zijn voor 12:00 uur met uitzondering van paasmaandag, waar het uitchecken tot 15:00 uur is. Dit betekent alleen dat de kamer vrijgemaakt moet worden, u kunt nog steeds blijven voor een laat ontbijt of koffie met vrienden.

 

Voor meer hotelinformatie kunt u terecht op de website van het hotel: https://www.hotel-bredeney.de