EASTER FETISH MEETING 2022

Het hotel

Boeking info

ATTENTIE, slechts 15 tweepersoonskamers zijn beschikbaar voor zaterdag! De rest zijn eenpersoonskamers.

Het Bredeny Hotel zal exclusief voor ons fetisjisten zijn geopend van 14/04/2022 tot 19/04/2022. Voor deze periode is het niet mogelijk om het hotel via boekingsplatforms zoals booking.com of Trivago te boeken!

Er zijn twee manieren om te reserveren: ofwel door een e-mail te sturen naar het hotel op reservations@hotelbredeney.de of door te bellen naar +49 201 769 0.

U bent van harte welkom om telefonisch te reserveren, het personeel spreekt prima Engels en is zeer behulpzaam. Bij het reserveren van uw hotelkamers dient u aan te geven dat u deel uitmaakt van het evenement door de “code” “meetingpoint essen” te gebruiken. En gebruik alstublieft niet het woord “Fetish” in het onderwerp, “Easter event 2022” is veel SPAM-vriendelijker. De kamer wordt alleen betaald als u uitcheckt (contant, EC of creditcard).

De kamerprijzen per nacht en type voor 2022 zijn als volgt: (Dit is inclusief ontbijt en toegang tot het zwembad en de wellnessruimte):

  • Eenpersoonskamers zijn € 82,00
  • Tweepersoonskamers zijn € 94,00 
  • Deluxe tweepersoonskamers zijn € 112,00 (uitgeboekt)

Reserveringen voor de periode van 14 april tot en met 19 april 2022 (of korter) worden weer aanvaard.

Het hotel beschikt over een grote parkeerplaats aan de voorzijde, waar u voor € 6,00 per dag uw auto kunt parkeren.

Annuleringsvoorwaarden:

  • gratis tot 72 uur voor aanvang van de reserveringsperiode (neem contact op met de reserveringshotline van het hotel)
  • anders wordt 80% van de prijs inclusief ontbijt in rekening gebracht

Hier vindt u de huidige kamerbezetting.

Hotel informatie

Adres:

Hotel Bredeney Betriebsgesellschaft mbH
Theodor-Althoff-Straße 5
45133 Essen

 

Het hotel heeft een totale capaciteit van 436 gasten in 293 kamers waarvan 7 luxe tweepersoonskamers en 19 kamers waar gerookt mag worden.

Het ontbijt wordt geserveerd tijdens de “Easter Fetish Meeting” – Evenementen in het restaurant “Rhapsody” van vrijdag tot maandag van 07:30-12:00 uur.

Overdag is de bar geopend vanaf 11.00 uur, waar kleine hapjes en drankjes worden geserveerd. Als het weer het toelaat is er ook een terras beschikbaar voor een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie of een biertje. De bar sluit om 01:00 uur tijdens de duur van dit evenement. Aan de bar is restaurant Le Bisou verbonden. Vrijdag tot maandag is het restaurant geopend van 16:00-22:00 uur. Een reservering is hier aan te raden voor de avond.

Er is een wellnessruimte met een 18 x 7 meter overdekt zwembad, een stoomcabine en een Finse sauna, evenals een fitnessruimte, die ook gebruikt kan worden voor foto shoots (maar zonder straatschoenen!). Het is open van 6.30 tot 21.30 uur.

De inchecktijd voor alle dagen in het hotel is vanaf 14:00 uur. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend, dus er hoeven geen extra procedures te worden gevolgd in geval van late aankomst. U moet Uitgecheckt zijn voor 12:00 uur met uitzondering van paasmaandag, waar het uitchecken tot 15:00 uur is. Dit betekent alleen dat de kamer vrijgemaakt moet worden, u kunt nog steeds blijven voor of koffie met vrienden.

Voor meer hotelinformatie kunt u terecht op de website van het hotel: https://www.hotel-bredeney.de