EASTER FETISH MEETING 2020

Ons evenement


Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook


Het concept

De "Easter Fetish Meeting"... vindt sinds 2019 plaats in Essen gedurende het lange paasweekend. Dit is de opvolger van wat bekend stond als "Fetish Evolution weekend" dat heeft plaats gevonden in Hotel Bredeny tot 2018.

Het grote verschil is dat, het "Fetish Evolution Weekend" een commercieel evenement is geweest, de Easter Fetish Meeting geen winstoogmerk heeft en alleen afhankelijk is van donaties en vrijwilligers. Het EFM is bedoeld als een vertrouwd samenkomen van allerlei soorten fetisjisten die kunnen genieten van een ontspannend weekend met zijn/haar eigen fetisj.

Ons doel is om een evenement te creëren met een over het algemeen ontspannen sfeer waar iedereen zich welkom en uitgenodigd voelt, ongeacht ervaring, fetisj, outfit en figuur. Iedereen (18+) is van harte welkom om zich bij ons aan te sluiten. Als u zich zorgen maakt om alleen te komen, niet doen, er zijn meer dan genoeg fetisjisten die u welkom zullen heten en het is verrassend gemakkelijk om vrienden te maken in de groep.

Niemand zal worden gedwongen om te betalen voor iets wat ze niet of gedeeltelijk willen beleven, en zal ook niet worden beoordeeld of ze doneren/bijdragen aan onze gemeenschap. Ons doel is om een programma op te zetten dat hopelijk het een of andere hoogtepunt zal opleveren. Een goed ingerichte speelkamer, rustige muziek in de bar/lounge en luidere muziek in de danskamer zullen daar zeker deel van uitmaken. Als je hartje het begeert, is het mogelijk om van vrijdag tot en met maandag te chillen in fetisj. Als u meer wilt ervaren dan uw kamer kunt u een bezoek brengen aan de bar, het restaurant, het zwembad of een andere plek in het hotel in uw exotische outfit om gewoon wat rond te hangen of foto's te nemen. Er vinden ook externe evenementen plaats die je ook kunt bezoeken voor het geval je nieuwe outfits wilt kopen of grotere feesten wilt bezoeken.

En toch - "by Fetis for Fetis" zal geen lang leven beschoren zijn zonder donaties of vrijwilligers - en daarom hebben wij je nodig.

We hebben je hoe dan ook nodig! Als gasten van het evenement, als gasten van het hotel en het restaurant / bar, als donateurs van onze fondsenwerving en als helpers van welke aard dan ook voor en tijdens het evenement.

Er is al een klein team dat zonder winstoogmerk werkt en voor de organisatie zorgt. Wij werken transparant en vrijwillig in de ware en originele zin van het woord en financieren de website en activiteiten uitsluitend door middel van donaties.

Een verrijking voor het evenement zal zeker de kleine tentoonstelling zijn die op de zaterdag en zondag van het evenement zal worden gehouden. We zijn op dit moment nog steeds op zoek naar geïnteresseerde exposanten voor alles wat met fetisj te maken heeft (latex, leer, zwepen, kragen, korsetten, vinyl, bondage...) ben je geïnteresseerd in het laten zien van uw interessante producten. De originele tarieven van het hotel worden zonder extra of verborgen kosten in rekening gebracht, zodat dit een grote kans kan zijn voor kleinere en jongere bedrijven om uw producten aan een geïnteresseerd publiek te tonen. Voor meer informatie kijk in de Exposant info.

Tot het lange paasweekend 2020 - in Hotel Bredeney in Essen!


Actuele planning - EFM 2020 (voorlopig plan)

Vrijdag  
* 18:00

Welkomstcocktail met alle (bar)

 Zaterdag  
* 10:00

Opening speelkamer (1ste verdieping, tot 24:00 uur) -> apparatuur gezocht

* 12:00

Start van de beurs (1e verdieping)

 

Workshops (locatie open) -> Onderwerpen en sprekers gezocht

* 12:00

Meet&Greet bij DeMask Dortmund (inclusief barbecue van 13-17 uur)

* 18:30

Groepsfoto (bij het zwembad)

* 21:00

Modedefilé door Fetis voor Fetis

(aan de bar kan iedereen meedoen zonder voorbereiding, laten zien wat je hebt)

* 21:30

Muziek en dans (Muziekkamer), tot ongeveer 1 uur....

Zondag  
* 10:00 Opening speelkamer (1ste verdieping, tot 24:00 uur)
  Massages (in de wellness-ruimte)-> we zijn nog steeds op zoek naar masseurs
  Workshops (locatie open) -> Onderwerpen en sprekers gezocht
  Foto's maken voor nieuwkomers (locatie open) -> wij zijn op zoek naar u als fotograaf
* 12:00 Start van de beurs (1e verdieping)

* 19:00

Groepsfoto (voor de ingang van het hotel)

* 21:00

Muziek en dans (Muziekkamer)
Maandag  
* 15:00 laatste checkouttijd (kamer)

Uitrusting voor de speelkamer

apparaten die tot nu toe zijn beloofd

  • Vacuümkubus (Andi)
  • Strafbank (igelmann)
  • Vacuümbed (Celtic)