EASTER FETISH MEETING 2021

Ons evenement

Het concept

De “Easter Fetish Meeting”… vindt sinds 2019 plaats in Essen gedurende het lange paasweekend, helaas geannuleerd als gevolg van Covid-19 in 2020. Dit is de opvolger van wat bekend stond als “Fetish Evolution weekend” dat heeft plaats gevonden in Hotel Bredeny tot 2018.

Het grote verschil is dat, het “Fetish Evolution Weekend” een commercieel evenement is geweest, de Easter Fetish Meeting geen winstoogmerk heeft en alleen afhankelijk is van donaties en vrijwilligers. Het EFM is bedoeld als een vertrouwd samenkomen van allerlei soorten fetisjisten die kunnen genieten van een ontspannend weekend met zijn/haar eigen fetisj.

Ons doel is om een evenement te creëren met een over het algemeen ontspannen sfeer waar iedereen zich welkom en uitgenodigd voelt, ongeacht ervaring, fetisj, outfit en figuur. Iedereen (18+) is van harte welkom om zich bij ons aan te sluiten. Als u zich zorgen maakt om alleen te komen, niet doen, er zijn meer dan genoeg fetisjisten die u welkom zullen heten en het is verrassend gemakkelijk om vrienden te maken in de groep.

Niemand zal worden gedwongen om te betalen voor iets wat ze niet of gedeeltelijk willen beleven, en zal ook niet worden beoordeeld of ze doneren/bijdragen aan onze gemeenschap. Ons doel is om een programma op te zetten dat hopelijk het een of andere hoogtepunt zal opleveren. Een goed ingerichte speelkamer, rustige muziek in de bar/lounge en luidere muziek in de danskamer zullen daar zeker deel van uitmaken. Als je hartje het begeert, is het mogelijk om van vrijdag tot en met maandag te chillen in fetisj. Als u meer wilt ervaren dan uw kamer kunt u een bezoek brengen aan de bar, het restaurant, het zwembad of een andere plek in het hotel in uw exotische outfit om gewoon wat rond te hangen of foto’s te nemen. Er vinden ook externe evenementen plaats die je ook kunt bezoeken voor het geval je nieuwe outfits wilt kopen of grotere feesten wilt bezoeken.

En toch – “by Fetis for Fetis” zal geen lang leven beschoren zijn zonder donaties of vrijwilligers – en daarom hebben wij je nodig.

We hebben je hoe dan ook nodig! Als gasten van het evenement, als gasten van het hotel en het restaurant / bar, als donateurs van onze fondsenwerving en als helpers van welke aard dan ook voor en tijdens het evenement.

Er is al een klein team dat zonder winstoogmerk werkt en voor de organisatie zorgt. Wij werken transparant en vrijwillig in de ware en originele zin van het woord en financieren de website en activiteiten uitsluitend door middel van donaties.

Een verrijking voor het evenement zal zeker de kleine tentoonstelling zijn die op de zaterdag en zondag van het evenement zal worden gehouden. We zijn op dit moment nog steeds op zoek naar geïnteresseerde exposanten voor alles wat met fetisj te maken heeft (latex, leer, zwepen, kragen, korsetten, vinyl, bondage…) ben je geïnteresseerd in het laten zien van uw interessante producten. De originele tarieven van het hotel worden zonder extra of verborgen kosten in rekening gebracht, zodat dit een grote kans kan zijn voor kleinere en jongere bedrijven om uw producten aan een geïnteresseerd publiek te tonen. Voor meer informatie kijk in de Exposant info.

Tot het lange paasweekend 2021 – in Hotel Bredeney in Essen!

Actuele planning - EFM 2021 (voorlopig plan)

Vrijdag 
* 18:00

Welkomstcocktail met alle (bar)


 Zaterdag 
 

Foto's maken voor nieuwkomers (locatie zie prikbord)


* 10:00

Opening speelkamer (1ste verdieping, tot 24:00 uur)


* 10:00-17:00

Speciale openingstijden bij LGS Gelsenkirchen


* 12:00

Meet&Greet bij DeMask Dortmund (inclusief barbecue van 13-17 uur)


* 13:00-18:00

Start van de beurs (1e verdieping)


* 14:00-18:00

Bondage demonstraties van "Bondagetreff im Ruhrgebiet" (Clubruimte naast de bar)


* 15:00-15:45

Bondage Inleidende Workshop (Clubruimte naast de bar)


* 18:30

Groepsfoto (bij het zwembad)


* 20:30

Modedefilé door Fetis voor Fetis


(aan de bar kan iedereen meedoen zonder voorbereiding, laten zien wat je hebt)


* 21:00

Keuze van de mooiste paashaas outfit (aan de bar)


* 21:30

Muziek en dans (2e verdieping), tot ongeveer 1 uur....


(inclusief een kleine choreografie van PowerInLatex)


Zondag 
 Massages (in de wellness-ruimte)-> we zijn nog steeds op zoek naar masseurs
 Foto's maken voor nieuwkomers (locatie zie prikbord)
* 10:00Opening speelkamer (1ste verdieping, tot 24:00 uur)
* 12:00-16:00Start van de beurs (1e verdieping)
* 13:30Workshop gasmaskers - eenvoudig upgraden voor iedereen (Clubruimte naast de bar)
* 14:00-18:00Bondage demonstraties van "Bondagetreff im Ruhrgebiet" (Clubruimte naast de bar)
* 14:00-14:45Bondage Inleidende Workshop (Clubruimte naast de bar)
* 15:00Strijd om de meest creatieve folie bondage (bar gebied)
* 17:30Daniel, de Rosenkavalier - Groepsfoto met alle presentees (voor de ontbijtzaal)

* 18:00


Groepsfoto (voor de ingang van het hotel)

* 21:00


Muziek en dans (Muziekkamer or 2e verdieping), tot ongeveer 1 uur....


(inclusief een kleine choreografie van PowerInLatex)


Maandag 
* 15:00laatste checkouttijd (kamer)

Fotograaf service, van fetis voor fetis

Gebeurtenissen leven altijd in foto’s die je achteraf kunt bekijken of later op het net kunt vinden. En vooral Feti beginners hebben een probleem om goede foto’s van zichzelf en hun outfit te krijgen.
Daarom willen we u, samen met de professionele fotografen die aan het evenement deelnemen, een speciale fotoservice aanbieden. Zij zullen beschikbaar zijn in een tijdspanne van 1 uur naar keuze voor alle fetis die zich op het hieronder vermelde tijdstip op het ontmoetingspunt bevinden. Dus maak je klaar, alleen degenen die ter plaatse zullen zijn, zullen deelnemen.
U krijgt maximaal 5 foto’s, die niet bewerkt hoeven te worden, maar dat wel zouden kunnen. Onze fotografen hebben allemaal een getraind oog voor goede beelddetails en de juiste helderheid, dat zullen ze zeker voor elkaar krijgen. Ons doel is om het de fotografen zo gemakkelijk mogelijk te maken en om deze service aan zo veel mogelijk van u aan te bieden.
Op een bijgeleverd A5-formulier schrijf je (leesbaar!) je e-mailadres en laat je je met dit formulier weer fotograferen in je outfit. Op deze manier kunt u eenvoudig worden toegewezen en akkoord gaan met de noodzakelijke gegevensbeveiliging voor de fotograaf. Alleen naar dit mailadres zal de fotograaf of een geautoriseerd persoon de foto’s opsturen. Vernietig dit formulier zelf of overhandig het aan de receptie voor versnippering.

Dank aan alle deelnemende fotografen en hun bereidheid om iets terug te geven aan de gemeenschap.

Timetable Fotografen (Naamgeving in alfabetische volgorde)WanneerWaar
Tom Backhaus (T-Photo.eu) --
Luftbildpoet (https://www.joyclub.de/profile/5965674.luftbildpoet.html) --

Uitrusting voor de speelkamer

apparaten die tot nu toe zijn beloofd (2020):

  • Vacuümkubus (Andi)
  • Strafbank (igelmann)
  • Vacuümtower (Celtic)
  • Massagetafel met matte en metalen ogen (Harald)
  • Driedubbel kruis (especially 2017)
  • Gyn stoel (Kinky_cgn9585)