Zum Inhalt springen

EASTER FETISH MEETING 2022

Workshops (Dutch)

Presentatie Electro-Play

Zondag, 11:30am-12:45pm, kamer F (1. floor), FluffyQueen(Queenie) en FluffyKing

Beschrijving:

Erotiek en elektriciteit – een raadselachtige combinatie? Helemaal niet. Elektriciteitsspelletjes bieden je zeer veelzijdige en letterlijk opwindende ervaringen. Of het nu is als stimulatie tot het punt van orgasme (of zelfs net daarvoor 😉 ), of met sensuele impulsen voor een spannend avontuur in de slaapkamer, maar ook de BDSMers onder ons hebben een geweldig hulpmiddel voor pijn, discipline en opvoeding.
Niet alle elektriciteit is hetzelfde, en zo is er voor absoluut iedereen wel iets heerlijks te vinden. 🙂

In deze lezing vertellen we je de belangrijkste basics over electro-play. Wat electro-play inhoudt, wat je er van kunt verwachten, welke soorten elektriciteit er zijn en wat je er precies mee kunt doen.
We hebben het over verschillende electriciteitsdozen, en ook tips & tricks voor je eerste pogingen. Tenslotte proberen we al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Wie zijn we werkelijk?

KINKYWARE

Wij zijn FluffyQueen(Queenie) en FluffyKing. Al 4,5 jaar een stel. King heeft meer dan 10 jaar ervaring met alle soorten electro-play. Sinds een jaar of 3 bouwt hij ook privé zijn eigen electroboxen voor vrienden en kennissen. Queenie was in het begin helemaal niet enthousiast over elektriciteit, was er zelfs echt bang voor, maar in de loop van de tijd heeft ze dit overwonnen en heeft er nu al 3 jaar heel veel plezier mee, zowel actief als passief. Normaal gesproken begeleiden we koppels in privé workshops om aan de slag te gaan met electro-play, maar voor de Eastern Fetish Meeting hebben we het geheel samengevat in een lezing.  🙂

Voor wie is de presentatie interessant?

Alle geïnteresseerde, nieuwsgierige en open-minded mensen en / of beginners zijn welkom.
Ongeacht leeftijd, ongeacht geslacht.

Let op: de lezing is in het Duits.

Angst voor elektriciteit?

Geen probleem! De presentatie is leerzaam voor iedereen. FluffyQueen is zelf jarenlang bang geweest voor elektriciteit en kan dat heel goed begrijpen.
Wie weet kunnen we zelfs uw angst een beetje wegnemen, of u kunt zich gewoon laten bombarderen door nieuwe kennis en informatie.

Dit is wat de lezing inhoudt:

 • Inleiding tot elektriciteit (welke soorten elektriciteit zijn er, hoe werkt het?)
 • Materiaalkunde (soorten dozen, elektroden, kabels, gel. Wat is er nodig en hoe wordt het gebruikt?)
 • Gezondheidsaspecten (risico’s, waar op te letten)
 • Gebruik (verschillende soorten spel: stimulatie, pijn, discipline & conditionering, etc.)
 • Vergelijking van verschillende boxen en soorten stroom
 • Inspiratie en tips voor gebruik in een sessie
 • Tijd voor uw vragen

Vragen en wensen?

Highheelen met stijl

Zaterdag, 11:00-12:30, (2e verdieping), Alexandra (6imSinn)

Beschrijving:

Wij gaan ervan uit dat wij een groot aantal belangstellenden zullen aanspreken en daarom is op deze zaterdag slechts een verkorte vorm van de workshop mogelijk. Ons hoofddoel is u te helpen ‘s avonds zelfverzekerd over de roze catwalk te lopen.
Een korte briefing voor de modeshow is ook inbegrepen.

Wie zijn we eigenlijk?

6imSinn

Bij 6imSinn bieden wij u een buitengewone winkelervaring van fetisj designermode, schoenen, accessoires in het Rijn-Maingebied, vele grote ontwerpers en fabrikanten verenigd onder één dak. Ben je op zoek naar de perfecte outfit voor je volgende fetish party? Laat ons dan iets voor u in elkaar zetten. Of het nu synthetisch leer is, wetlook, latex of welke stof je maar wilt. Kom binnen en kijk eens rond, u vindt vast wat u zoekt.

Voor wie is de lezing interessant?

Voor al diegenen die in de toekomst beter op hoge hakken willen lopen.
Ook voor alle catwalkdeelnemers die nog onzeker zijn over het lopen op een catwalk.

Dit is wat de lezing bevat:

 • Voetenwelzijn -> Voorbereiding op een lange avond op hakken
 • Stabiliteit -> Vind je balans
 • Looptraining

Briefing voor de modeshow

 • Gedetailleerde bespreking van het verloop van de modeshow
 • Contactpersoon
 • Muziek en tijd
 • Stemmen

Deelnemers die zaterdagochtend niet op de briefing aanwezig kunnen zijn en nog vragen hebben, kunnen een kort bericht sturen naar het volgende e-mailadres info@6imsinn.de.

Vragen en wensen:

Meer informatie en data voor onze workshop “Highheelen met stijl​” vindt u op onze homepage onder https://6imsinn.de/highheelenmitstil/

Inleidende ronde in bondage

Zaterdag, 14:00-14:45, zaal F (1e verdieping), Bondagetreff Ruhrgebiet
Zondag, 14:00-14:45, zaal F (1e verdieping), Bondagetreff Ruhrgebiet

Beschrijving:

Hallo lieve paasfetisjgemeenschap, wij zijn de Bondagetreff Ruhrgebiet, kortweg BTR, en wij nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan onze kennismakingsronde. Wat is de inleidende ronde? Wij bieden een kleine kennismakingsronde voor nieuwkomers en degenen die terugkeren. Het is een goede gelegenheid om in een veilige omgeving nader tot het onderwerp bondage te komen. Eerst leggen we zes kleine en eenvoudige regels uit om bondage met elkaar veiliger en aangenamer te maken. Dana komt dan het praktische gedeelte, hier laten we twee tot drie bondages zien die zelfs door beginners snel geleerd kunnen worden en voor iedereen leuk kunnen zijn.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Wie zijn we eigenlijk?

Bondagetreff Ruhr

De Bondagetreff Ruhrgebiet is een gemeenschap van mensen die al meer dan 10 jaar enthousiast zijn over bondage. Hoewel de scene momenteel gedomineerd wordt door bondage met touwen vanwege de huidige trends, vinden alle vormen van bondage een thuis bij de BTR. Of het nu handboeien, folie, kettingen, dwangbuizen zijn - alles is welkom en wordt gewaardeerd. De leeftijd van de betrokkenen speelt net zo min een rol als hun ervaringsniveau.

Voor wie is de lezing interessant?

Voor nieuwkomers en herintreders in de praktijk.

Dit is wat de lezing bevat:

 • Zes kleine en eenvoudige regels om bondage met elkaar veiliger en plezieriger te maken.
 • Praktisch gedeelte: twee tot drie bondage oefeningen die zelfs door beginners snel geleerd kunnen worden en voor iedereen leuk kunnen zijn.

Vragen en wensen:

Meer informatie en data vindt u op hun homepage
https://t-mcgun.de/