Zum Inhalt springen

EASTER FETISH MEETING 2022

Tafelreservering Hotel Bredeney (Dutch)

Corona situatie en de verordening inzake etenstijden in het restaurant

Als gevolg van de Corona-beperkingen die waarschijnlijk nog van kracht zullen zijn op het tijdstip van het evenement, en de personeelssituatie die daar mede het gevolg van is, ziet het hotel zich genoodzaakt enkele beperkingen in te voeren voor het dineren in restaurants. Wij als organiserend team weten dat dit niet strookt met het informele gevoel van het samenzijn, maar zijn helaas gedwongen dit te aanvaarden omwille van het feit dat het evenement “doorgaat”.

De verordeningen in detail:
Eten en drinken zal alleen beschikbaar zijn in het “Rhapsody” restaurant (voormalige ontbijtruimte van voorgaande jaren) op alle dagen van het evenement.

  • Ontbijt van 07:30-11:00
  • Lunch van 12:30-14:30
  • Diner van 17:30-19:15 en van 19:45-21:00

Het hotel moet ervoor zorgen dat er niet meer dan 150 gasten tegelijk in het restaurant aanwezig zijn. Om deze reden is het tijdstip van het diner verdeeld in twee verschillende blokken, van 17.15 uur tot 19.15 uur en van 19.45 uur tot 21.00 uur.

Met het oog op een verdere gelijkschakeling wordt verzocht dat in het tijdslot vanaf 17.15 uur niet iedereen tegelijk komt. Er zal een groep zijn die vanaf 17.15 uur al kan plaatsnemen, bestellen en drankjes in ontvangst nemen, en vervolgens de tweede groep vanaf 17.45 uur. Beide groepen moeten echter uiterlijk om 19.15 uur het restaurant hebben verlaten, zodat het hotel de nodige hygiënische werkzaamheden kan uitvoeren.
Voor de periode na 19.45 uur gaat het hotel ervan uit dat de toegang gelijk is en dat er geen groepen meer hoeven te worden gevormd.

Om een tafel te reserveren voor vrijdag-, zaterdag- of zondagavond, gelieve onderstaand formulier in te vullen.

Opgelet, belangrijk! De gekozen periode is pas geldig na bevestiging door het hotel, wij als Orga team hebben hier geen invloed op!

Als u niet de gelegenheid hebt gehad elektronisch een tafel te reserveren, is er een tafelreserveringsboek bij de receptie. Het personeel kan u vertellen of er nog plaatsen beschikbaar zijn.

    persoonsgegevens


    werd bevestigd    Reserveringsaanvraag